De drijfveer achter dit project is de overtuiging dat BowTie een krachtig middel is om risico's en risicobeheersing in kaart te brengen en zo gebruikt kan worden om de veiligheid binnen ziekenhuizen te verhogen. Onze missie is daarom om het gebruik van BowTies in de zorg te stimuleren. Dit willen we middels dit project bereiken door voorbeelden te bieden die ziekenhuizen naar eigen inzicht kunnen gebruiken. Deze eerste set voorbeelden bevat BowTies die gebaseerd zijn op de tien thema's van de VMS praktijkgidsen. Deze zijn gekozen vanwege de relevante onderwerpen, wetenschappelijke basis en herkenbaarheid.

Toekomst

Graag zouden we deze website niet alleen gebruiken voor deze eerste set BowTies, maar ook BowTies verzamelen van ziekenhuizen zodat een volwaardig platform wordt gecreƫerd waarin ziekenhuizen hun kennis kunnen delen en van elkaar leren.

Contact

Zou u graag een rol willen spelen in dit project? Neem dan contact op met CGE Risk Management Solutions via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. onder de vermelding 'BowTies in de Zorg'.