Belangrijke notitie: Deze BowTies zijn gebaseerd op de praktijkgidsen en bedoeld ter inspiratie voor een eigen BowTie of om aangepast te worden naar de eigen situatie, bijvoorbeeld door barrières toe te voegen, specifieker te maken, te verwijderen indien niet relevant, escalatiefactoren aan toe te voegen enzovoorts. Voor achtergrond informatie over de BowTies, klik hier.

 

De BowTies openen als .btf en/of .pdf

Het is mogelijk om alle BowTies op te slaan in BowTieXP formaat (.btf) zodat u deze kan aanpassen naar een reflectie van uw eigen situatie (indien u BowTieXP op uw pc heeft). Klik hier om de BowTies te downloaden als BowTieXP (.btf) bestand.

Het is ook mogelijk om alle BowTies te openen in PDF formaat. Klik hier om de BowTies te openen als PDF bestand (exclusief escalatiefactoren) of klik hier om de BowTies te openen als PDF bestand (inclusief escalatiefactoren).

De BowTies bekijken in de Webviewer

Met onderstaande webviewer kunt u op een interactieve manier de BowTies bekijken. Aan de linkerkant kunt u op de pijl klikken voor een overzicht van de de verschillende BowTies in het bestand, en deze kunt u vervolgens aanklikken.

Tips voor het navigeren door de BowTies:
Gebruik dit icoontje met de vier pijltjes om de BowTies in full screen te bekijken
Gebruik deze icoontjes om in en uit te zoomen
Gebruik de expansie niveaus om meer of minder BowTie elementen te zien (niveau 3 is de BowTie zonder escalatie factoren)

viewer

Meer informatie over BowTieXP kunt u vinden op de website van CGE Risk Management Solutions.